• darkblurbg
    Onze diensten

Bouwkundig rapport op laten stellen

Het is aan te bevelen om een bouwkundig rapport op te laten stellen bij aan- of verkoop van uw woning, want gebreken die soms niet te zien zijn door u of anderen wordt zeker opgemerkt door één van onze deskundigen. Het kan u een hele hoop geld schelen als u een gebreken aan uw woning opmerkt voordat u het koopcontract tekent, de eenmalige kosten van een bouwkundige keuring wegen daar niet tegen op!

Ook zullen wij (naast dat alle informatie terug te vinden is in het rapport) u op locatie zelf tips en advies geven, en kunnen wij al uw vragen ook beantwoorden.

Onze bouwkundige rapporten zijn op basis van NHG eisen, dus u kunt met onze rapporten overal een hypotheek aanvragen.

 

   

Bouwtechnisch consult

Niks kan zo frustrerend zijn als vast zitten op een hindernis in een constructie. Vaak kan een frisse blik van een buitenstaander met de nodige expertise de oplossing bieden, want vooral in de bouw is het van essentie dat de juiste beslissingen worden genomen bij een obstructie.

Wij bieden bouwkundig consult voor elke bouwtechnische kwestie, u kunt ons inhuren voor een enkel onderwerp tot een totaal project. Vanaf 150,- euro in de btw zijn wij op locatie en verdiepen we ons in de situatie voor een maximaal van 2 uur. De consult is in eerste instantie mondeling, u kunt altijd achteraf het optionele rapport aanvragen voor een meerprijs. Voor totale projecten vragen wij u contact met ons op te nemen zodat wij u van een scherpe prijs kunnen voorzien.

Onze bouwkundige experts zijn voorzien van jarenlange ervaren en enorme kennis op elk vlak van de bouw, wij garanderen u daarom ook advies waar u op kunt bouwen of waar u verder mee kunt!

Wij hebben deskundige op het gebied van constructie, elektra, verwarmingsinstallaties, riolering, waterleiding etc.

 

 

Binnen 48 uur na de keuring uw rapport al in de mail!

Tegenwoordig loopt het storm op de huizenmarkt, wij snappen daarom ook dat u liever niet te lang wacht op uw rapport. Om die reden beloven wij u dat binnen 48 uur na de afronding van de inspectie uw u bouwkundig rapport al digitaal in de mail hebt. U krijgt uiteraard ook een geprinte versie van uw rapport thuis, die u dan zeer spoedig na de mail zou moeten ontvangen afhankelijk van uw plaatselijke post. 

Als u nog vragen heeft buiten bel tijden kunt u hiernaast het contactformulier invullen.